In het kort

Over mij

Exceptional Service

Hi 👋, Joyce Roberts hier!

Hallo, Joyce hier. Met mijn jarenlange ervaring in de hypotheek branche probeer ik mensen te helpen met mijn kennis.

Ik ben een fiscalist die met succes de fijne kneepjes van de hypotheekmarkt heeft weten te doorgronden.

“De hypotheekmarkt is wat bankieren was in de jaren tachtig.” Iedereen die sindsdien in de buurt is, weet dat dit een schijnbare uitspraak is. Mijn vader was er 30 jaar mee bezig en het bankwezen is aanzienlijk veranderd sinds hij zijn hoed ophing. Er zijn nu bijvoorbeeld bedrijven die uw zuurverdiende geld nemen en u een lening verstrekken zonder uw credit score te controleren.

Kennis is macht

Belasting, toeslagen en hypotheken

In Nederland kennen we vele verschillende belastingen. Er zijn belastingen die aan het Rijk betaald worden zoals inkomstenbelasting, overdrachtsbelasting of wegenbelasting. Daarnaast kent iedereen belasting die aan gemeenten worden betaald, de zogenaamde gemeentelijke belastingen.

De meeste mensen die een eigen woning kopen moeten wel een hypotheek afsluiten om het huis te financieren. Zelfs vermogende Nederlanders met voldoende eigen vermogen doen er verstandig aan om een hypotheek op het huis te nemen om met de maximaal te profiteren van de hypotheekrenteaftrek bij belastingaangifte.

De juiste hypotheek kiezen kan soms lastig zijn door de diverse verschillende hypotheekvormen. Welke hypotheek is in uw situatie het beste? Kiest u een aflossingsvrije hypotheek, bankspaarhypotheek, annuïteiten hypotheek of is een andere hypotheekvorm beter geschikt voor u? Gelukkig kunnen wij u helpen met vergelijken door handige informatie om door de bomen het bos weer te zien. Hiermee kunt u de verstandigste keuze maken die het best bij uw financiële situatie en hypotheekwensen aansluit.